Koululaisryhmien vierailut

Koululaisryhmille suosittelemme opastusta. Vuosien aikana Maretariumin oppaat ovat kertoneet kaloista jo yli 3 500 ryhmälle, joten kokemusta oppaillamme riittää. Opastukset tulee varata etukäteen
joko sähköpostitse: info @ maretarium.fi tai soittamalla 040 311 0330.

Opastuksen vaihtoehdot:

• opastus altaalta altaalle, kesto 60 min, max 20 oppilasta, hinta 65 €
• opastus Meriteatterissa Itämeri-altaan äärellä, kesto 30 min, max 50 oppilasta, hinta 65 €. HUOM! Meriteatteri-opastus on saatavilla vain 1.1.-30.4.2020.
• Kalat ruokana -teemaopastus, 60 min. max 20 oppilasta, hinta 70 €
• Sukellus-teemaopastus, 60 min. max 20 oppilasta, hinta 70 €

Luontokoulu Haili järjestää opetusta Maretariumin luontokoululuokassa. Oppitunnin hinta on 60 €/ryhmä/tunti. Ryhmässä voi olla enintään 18 oppilasta. Lisäksi veloitetaan Maretariumin sisäänpääsymaksut. Opetuspaketteja, joita voidaan toteuttaa Maretariumissa ovat Vesiekologian työpaja, Hauki on kala sekä Miksi kampela on litteä? Opetuspakettien sisältöjä voit katsoa Hailin sivuilta Luontokoulu Haili Luontokoulun opetuspakettien tiedustelut: luontokouluhaili @ kotka.fi.

Luokan opettaja ja henkilökohtaiset avustajat pääsevät ilmaiseksi, muista ryhmän mukana tulevista aikuisista veloitetaan aikuisten ryhmälipun hinta 13,50 €/ aikuinen ja oppilaista koululaisryhmälipun hinta 7 €/koululainen. Maksut voi suorittaa käteisellä tai maksukortilla tai voimme jälkikäteen lähettää vierailusta laskun. Laskutuslisä on 9 euroa. Pääsyliput voi ostaa myös verkkokaupastamme.

Kotkan kaupungin koulujen ryhmät voivat vierailla Maretariumissa maksutta luontokoulu Hailin kiintiön puitteissa (lisätiedot: luontokouluhaili @ kotka.fi).

Koululaisryhmät voivat varata ruokailun Maretariumin kahvila-ravintola Meri Café Kristinasta puh. 05 212 115 tai 050 5281 484.
Kevään 2020 ateriavaihtoehdot ovat:
1) Lihapyörykät, perunamuusi, kermakastike, punajuurisalaatti
2) Broilerin leike, currykastike, hedelmäriisi
3) Spagettibolognese
4) Lihamakaroonilaatikko
5) Rapea kalaleike, perunamuusi
6) Nakkikastike, perunamuusi tai keitinperunat
Jälkiruokana jäätelö tai kahvi tai tee.
Ateriahinnat: yli 11-vuotiaat ja aikuiset 12,00 €, lapset 5-11 -vuotiaat 8,50 €, alle 5-vuotiaat 5,00 €

Omien eväiden syöntiin Maretariumissa ei ole erillistä tilaa, mutta päivää ennen vierailua on mahdollista tiedustella, onko luontokoululuokka tai Meriteatteri vapaana eväiden syöntiä varten.

Päiväkotiryhmien vierailut

Päiväkotiryhmissä alle 3-vuotiaat lapset ja hoitohenkilökunta sekä henkilökohtaiset avustajat pääsevät ilmaiseksi, ryhmän 3-vuotiaista ja vanhemmista lapsista veloitus on 7 €/ lapsi, ryhmän mukana tulevat muut aikuiset 13,50 €/ hlö.

Kotkan kaupungin omistamien päiväkotien ryhmät voivat vierailla Maretariumissa maksutta luontokoulu Hailin kiintiön puitteissa (lisätiedot: luontokouluhaili @ kotka.fi).

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä meihin osoitteella: info@maretarium.fi