Opastukset ryhmille

Koululaisryhmien vierailut

Opastuksen vaihtoehdot

  • opastus altaalta altaalle, kesto 60 min, max 20 oppilasta, hinta 65 €
  • opastus Meriteatterissa Itämeri-altaan äärellä, kesto 30 min, max 50 oppilasta, hinta 65 €.
  • Kalat ruokana -teemaopastus, 60 min. max 20 oppilasta, hinta 70 €
  • Sukellus-teemaopastus, 60 min. max 20 oppilasta, hinta 70 €

Luontokoulu Haili järjestää opetusta Maretariumin luontokoululuokassa. Oppitunnin hinta on 60 €/ryhmä/tunti. Ryhmässä voi olla enintään 18 oppilasta. Lisäksi veloitetaan Maretariumin sisäänpääsymaksut. Opetuspaketteja, joita voidaan toteuttaa Maretariumissa ovat Vesiekologian työpaja, Hauki on kala sekä Miksi kampela on litteä? Opetuspakettien sisältöjä voit katsoa Hailin sivuilta Luontokoulu Haili Luontokoulun opetuspakettien tiedustelut: luontokouluhaili@kotka.fi.

Luokan opettaja ja henkilökohtaiset avustajat pääsevät ilmaiseksi, muista ryhmän mukana tulevista aikuisista veloitetaan aikuisten lipun hinta 14,50 €/ aikuinen ja oppilaista 8,00 €/koululainen. Jos ryhmässä on yli 15 hlö, hinnat ovat aikuisilta 13,50 €/aikuinen ja oppilaista 7 € / koululainen. Maksut voi suorittaa käteisellä tai maksukortilla tai voimme jälkikäteen lähettää vierailusta laskun. Laskutuslisä on 9 euroa. Pääsyliput voi ostaa myös verkkokaupastamme.

Kotkan kaupungin koulujen ryhmät voivat vierailla Maretariumissa maksutta luontokoulu Hailin kiintiön puitteissa (lisätiedot: luontokouluhaili@kotka.fi).

Koululaisryhmät voivat varata ruokailun Maretariumin kahvila-ravintola Merisydän Cafesta, cafe@merisydan.fi, 0500 720 072. 

Koululaisruokailujen vaihtoehdot (max 30 hlöä, tilaus tehtävä ennakkoon ja ilmoitettava mahdolliset allergeenit):

1. Kanapasta 10,90 €

2. Makaronilaatikko 8,90 €

3. Uunimakkara ja perunamuusi 8,90 €

4. Päivän keitto (ei sisällä salaattia) 7,90 €. 

Hintoihin siältyy vesi, sekamehu, leivät, levite ja tuoresalaatti.

Omien eväiden syöntiin Maretariumissa ei ole erillistä tilaa, mutta päivää ennen vierailua on mahdollista tiedustella, onko luontokoululuokka tai Meriteatteri vapaana eväiden syöntiä varten.

Päiväkotiryhmien vierailut

Päiväkotiryhmissä alle 3-vuotiaat lapset ja hoitohenkilökunta sekä henkilökohtaiset avustajat pääsevät ilmaiseksi, ryhmän 3-vuotiaista ja vanhemmista lapsista veloitus on 8,00 €/ lapsi, ryhmän mukana tulevat muut aikuiset 14,50 €/ hlö. Jos ryhmässä on yli 15 hlö, hinta on aikuisilta 13,50 € / aikuinen ja lapset 7 € /lapsi.

Kotkan kaupungin omistamien päiväkotien ryhmät voivat vierailla Maretariumissa maksutta luontokoulu Hailin kiintiön puitteissa (lisätiedot: luontokouluhaili@kotka.fi).

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä meihin osoitteella: info@maretarium.fi